• 2106049405
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αναστάσιος Μαργαρίτης CEO / Founder 

Image

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης, Active Physiotherapy, ιδρύθηκε το 2007.   Όραμα μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενή αλλά και του κάθε ανθρώπου.

Ο υπεύθυνος λειτουργίας, Αναστάσιος Mιx.  Μαργαρίτης, δραστηριοποιείται στο χώρο παροχής   υπηρεσιών φυσικοθεραπείας από το 1996 και με   οδηγό  τη γνώση και γνώμονα τον άνθρωπο επιδιώκει  την βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενή.
 Είναι πτυχιούχος  του Τμήματος Φυσιοθεραπείας του  Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας και της Γυμναστικής Ακαδημίας  (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα  στον Κλασικό Αθλητισμό.

 Είναι διεθνώς πιστοποιημένος στην αξιολόγηση   της  λειτουργικής κίνησης  & διορθωτικής   άσκησης υπό την αιγίδα του FMSδιεθνώς   πιστοποιημένος επιθεωρητής στην εργασιακή υγεία   και  ασφάλεια, υπό την αιγίδα του Nebosh. Από   το 2013 τελεί χρέη  επιστημονικού συνεργάτη &   συμβούλου της  Nestle Ελλάδος και της Βold Ogilvy σε  θέματα εργασιακής υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Το 2012 παρουσίασε την καινοτόμο ιδέα «Reprogramming of the Human Body», μια σειρά σεμιναρίων εφαρμοσμένης εργονομίας σε εταιρίες, για την πρόληψη και αποκατάσταση εργασιακών μυοσκελετικών τραυματισμών ή επιβαρύνσεων, με σκοπό να συμβάλλει  στη βελτίωση της υγείας, ψυχολογίας και καθημερινότητας των εργαζομένων.

Ειδίκευση

Εξειδικεύεται στην μηχανική της σπονδυλικής στήλης κάτω από την επίβλεψη του πανεπιστημιακού καθηγητή και ερευνητή Dr. Stuart McGill.
 Εφαρμόζει τις μεθόδους της Μέθοδος Χειροπρακτικής και  Στεγνής Βελόνας (dry needling). Παράλληλα μέσω του σύγχρονου εξοπλισμού εστιάζει στην ολοκληρωμένη αποκατάσταση του ασθενούς, εφαρμόζοντας εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης που έχουν ως στόχο την επανεκπαίδευση του κινητικού ελέγχου (motor control), βασιζόμενοι στην τεχνική του Clinical Pilates.                     

Αξιολόγηση

Επιπρόσθετα αξιολογεί και αναλύει ορθοδυναμικά τις πιθανές ανατομικές παραλλαγές και παθήσεις των κάτω άκρων.  Όραμα του είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενή αλλά και του κάθε ανθρώπου.